Kävin eilen pitkästä aikaa kuntosalilla. Talvella kävin kyllä fysioterapeutin kuntosalilla, mutta ne laitteet siellä on ihan pilipalivekottimia. Sai niillä vähän kiinteämmäksi paikkoja, mutta lihakset ei kasvaneet. Reilu vuosi on siitä, kun viimeksi oon käynyt siis oikealla kuntosalilla. Tarkoitus oli vain palautella mieleen laitteita ja tehdä kevyesti. No, peilit kuiskuttelivat kuinka hyvältä ja kiinteältä näytin. Lopulta innostuin kyykkäilemään painotangon kanssa ja reidet ja pakarat tietävät tehneensä jotain! Hyvä, kun pääsin rappuset ylös ja pois sieltä salilta. Kuntosalilla mieli oli siis korkealla ja nautin itseni katsomisesta peileistä.

Sitten pitikin lähteä samantein koirien kanssa kävelylle ja mieli oli taas matalalla. Ärjyin koirille vähän väliä ja ne hidastelivat ja minua ärsytti ja halusin kovempaa ja taas ne hidastivat.... Ei ollut hauskaa.

Tekeekö liikunta hyvää masentuneelle? Ei se minua ainakaan paranna, se on yksi varma asia. Lyhytaikainen hyvä mieli muuttui taas alakuloksi. Tänä aamuna nukuin pitkään, kun kroppa on niin väsynyt. Palautuminen mistä tahansa liikunnasta tai henkisestä stressistä kestää pitkään. Olen silti mieluummin normaalipainoinen masentunut kuin ylipainoinen masentunut!