Blogin seuranta ei ole toiminut pitkään aikaan. Tämän toiminta on ollut kesästä asti niin heikkoa, että haluaisin vaihtaa bloggeriin. En  vain osaa sitä käyttää! Siis sain minä blogin perustettua ja kuvankin laitettua, mutta en saa siirrettyä tämän blogin tekstejä. En myöskään yhtään käsitä niitä ulkoasumalleja enkä ole nykyiseen ulkomuotoon tyytyväinen. 

Tänään on olo aivan surkea. Se alkoi jo eilen. Etsin aitasta, mitä ulkovaloja mulla on. Sain joulukuun alussa pensaaseen yhdet laitettua, mutta ne on tosi lyhyet ja minusta minulla oli pidemmät valot viime vuonna. No, löytyihän sieltä kahdet valosarjat ja testasin, että toimivat. Sitten aloin vaihtaa. Iso virhe! Pitkästä sarjasta olikin puolet lampuista toimimattomia. No, oli vielä toinen sarja jäljellä. Siitä jäi osa käteen. Kun se oli töpselissä kiinni, alkoi käry käydä. Olihan sitä nakerreltu oikein kunnolla! Meinasin vaihtaa alkuperäisen takaisin, mutta sepä ei enää toiminutkaan! Sitäkin oli nakerreltu ja se hajosi tässä vaihdossa lopullisesti! 

Sinne meni kolmet jouluvalot kerralla! Kiitos jyrsijät tai kissat, kuka lieneekään niitä pureskellut poikki. 

Tänään meinasin lähteä koirien kanssa jouluajelulle, mutta toinen koirani ei halunnut millään. Vajaan kilometrin päässä käännyin suosiolla takaisin. Roope tulikin kotiin vauhdilla ja iloisesti. Ei jouluajelua. Kai se on sökö koira. On se ontunut parina päivänä mutta kipulääkkeellä ei enää tänään. Turha valjakkoharrastus, kun ei Peppi yksin pysty rekeä vetämään. En harrasta tänä talvena sitten mitään. 

Itken vain, kun mikään ei toimi.